Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olduğunu görmek

Rüyada kürtaj olduğunu görmek

Rüyada kürtaj olduğunu görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, işlerinin çoğalacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Rüyada kürtaj görmek çok mutlu edeceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kürtaj masası görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada zorla kürtaj olmak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine inanılır.

Rüyada kürtaj olamamak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürtaj olan birini görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj yaptırdığını görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments