Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kürtaj olmadığını görmek rakiplerinin üzüleceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, geçiminin kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olduğunu görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kürtaj olmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj yaptırmak istemek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yaptığı işten çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kürtaj olduğunu görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, iyilik ve hayır bulacağına delalettir.

Rüyada kürtaj görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments