Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt tükürmek

Rüyada kurt tükürmek

Rüyada kurt tükürmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, markasını duyuracağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, tecrübelerini aktaracağına işarettir.

Rüyada kurt tükürmek gördüyseniz:

  • İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir.

Rüyada kurtçuk tükürmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada kurt tükürmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabaya tükürmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın tükürdüğünü görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yediğini tükürmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balgam tükürmek büyük bir işin sahibi olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments