Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtçuk tükürmek

Rüyada kurtçuk tükürmek

Rüyada kurtçuk tükürmek takdir edileceği işler yapacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, şansın kapanacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kurtçuk tükürmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kurt tükürmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kurtçuk tükürmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalettir.

Rüyada yere tükürdüğünü görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada böcek tükürmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, dünyasının iyileşmesine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasına tükürmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birinin üstüne tükürmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada balgam tükürmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments