Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine selam vermek

Rüyada ölen birine selam vermek

Rüyada ölen birine selam vermek başına türlü belalar geleceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine alamet eder.

Rüyada ölen birine selam vermek gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada ölen birine selam vermek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin selamını almak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet eder.

Rüyada ölen biriyle selamlaşmak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birileriyle selamlaşmak kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakana selam vermek gelir kaynaklarının kuruyacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, nimet bolluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin selam verdiğini görmek ferahlık veren sözler duymaya, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine tabir olunur.

Rüyada selam almamak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün selam söylemek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments