Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birine selam vermek

Rüyada tanımadığın birine selam vermek

Rüyada tanımadığın birine selam vermek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardımın alınacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, bazen de rahat geçeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın birine selam vermek gördüyseniz:

  • Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var.

Rüyada tanımadığın birine selam vermek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, itibarını zedeleyeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada asker selamı vermek malını ve parasını sağlama alacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada selam almak sorunların üzüntülere neden olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada asker selamı almak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birine selam vermek rızkının da çoğalacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işarettir.

Rüyada bir kadına selam vermek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Rüyada türbeye selam vermek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet eder.

Rüyada birileriyle selamlaşmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, zengin bir hayat süreceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments