Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunun önüne atlamak

Rüyada kurşunun önüne atlamak

Rüyada kurşunun önüne atlamak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kurşunun önüne atlamak gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada kurşunun önüne atlamak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trenin önüne atlamak bir araya geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada arabanın önüne atlamak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada kurşun kalem toplamak işindeki bereketin de çoğalacağına, kederinin dağılacağına, elindekileri de alıp götüreceğine delalet eder.

Rüyada ayağından kurşun yemek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada altın kurşun görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek sorunların günden güne artacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşundan kaçmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cenk

Rüyamda bir kızla tanıştım sevgili olduk daha sonra mahallede otomatik silahlarla 2 suçluyu kovalıyorduk birini yakaladık diğeri parkur yaparak gittiği için otomatik silahlarla kovalamak yerine teklilerle kovaladık arabaya binip gazladı ben ve arkadaşım yan yana konusurken yeleğimi çıkardım ve araçla gelip tam beni göğsümden vuracakken önüme kız arkadaşım atladı ve o karın boşluğundan vuruldu bende araca ateş ederek suçluyu öldürdüm onun kan kaybettiğini ve yaraya bastırıp ağladıgımı gördüm bu rüya beni çok etkiledi acaba nasıl yorumlanır