Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kurşun görmek

Rüyada altın kurşun görmek

Rüyada altın kurşun görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, her açıdan farklılıklar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kurşun gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Rüyada kurşunlar altında kalmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına inanılır.

Rüyada altın kurşun görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet eder.

Rüyada kurşun altında kalmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kurşun görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem toplamak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan kurşunlanmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına inanılır.

Rüyada kurşun dökülmesi görmek takdir edileceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin kurşunlandığını görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments