Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın önüne atlamak

Rüyada arabanın önüne atlamak

Rüyada arabanın önüne atlamak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, belalı insanlara denk geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalettir.

Rüyada arabanın önüne atlamak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada arabanın önüne atlamak çok bereketli zamanlar geçireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada arabanın önünde oturmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine işarettir.

Rüyada arabanın ön koltuğuna binmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine işarettir.

Rüyada arabanın ön koltuğunda oturmak ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, olaylı günler geçireceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada arabanın önüne oturmak yanlış işlere girileceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada arabanın ön koltuğuna oturmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada arabanın üstünden atlamak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada trenin önüne atlamak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments