Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşundan kaçmak

Rüyada kurşundan kaçmak

Rüyada kurşundan kaçmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşundan kaçmak gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Rüyada kurşunlardan kaçmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, bundan güç ve cesaret alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşundan kaçmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok zor günler geçireceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dökülmüş kurşun görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada karnından kurşunlanmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem bulmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işarettir.

Rüyada kurşunların arasında kalmak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadan kurşunlanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments