Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenin önüne atlamak

Rüyada trenin önüne atlamak

Rüyada trenin önüne atlamak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada trenin önüne atlamak gördüyseniz:

  • Her ne kadar sizden ne beklendiğinin farkında olsanız bile, emin olmak için, bazı sorular sormanızda fayda var.

Rüyada trenin önüne atlamak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, çok sevineceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trenin önünde gitmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada tren rayına atlamak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulur.

Rüyada trene atlamak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşunun önüne atlamak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın önüne atlamak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tren istasyonunda beklemek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yük treni görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments