Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşun yemek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hasret giderileceğine, doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına yorulur.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, bahtının güzelleşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments