Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunların arasında kalmak

Rüyada kurşunların arasında kalmak

Rüyada kurşunların arasında kalmak sevilen bir dostun geleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunların arasında kalmak gördüyseniz:

  • Tolerans göstermeniz insanların sakinleşmesini sağladığı için, daha uzun süreli çözümler bulunmasına yardım edebilir.

Rüyada kurşunların arasında kalmak iyiliklerden yüz çevirmeye, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Rüyada kurşun altında kalmak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, nice noksanlık içinde olduğuna alamet eder.

Rüyada kurşunlar altında kalmak insanlar tarafından takdir edileceğine, işlerinde bereket olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık arasında kalmak dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, başarısının yükseleceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak başarıya ulaşacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada yılanlar arasında kalmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sular arasında kalmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments