Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadan kurşunlanmak

Rüyada arkadan kurşunlanmak

Rüyada arkadan kurşunlanmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada arkadan kurşunlanmak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Rüyada eşini arkadan yapmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, karısının çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada bir kişiyi arkadan görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada arkadan bakmak özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada arkadan silahla vurulduğunu görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kendine çeki düzen vereceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabaya arkadan çarpmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadan taş atmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments