Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunlardan kaçmak

Rüyada kurşunlardan kaçmak

Rüyada kurşunlardan kaçmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Rüyada kurşunlardan kaçmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kurşundan kaçmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına inanılır.

Rüyada birinin kurşunla yaralandığını görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalettir.

Rüyada sarı kurşun görmek bereketli ve hayırlı olacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kolundan kurşunlanmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalet eder.

Rüyada kurşun deliği görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ruşen

Rüyamda bir. Çok kişi tarafından silah sesleriyle kurşunlarla mücadele ediyordum.Kurşunları görüyordum. Ama bana gelmemesi için uğraşıyordum ve bunu başarıyordum.