Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunlar arasında kalmak

Rüyada kurşunlar arasında kalmak

Rüyada kurşunlar arasında kalmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Rüyada kurşunların arasında kalmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun altında kalmak mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunlar altında kalmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada silahların arasında kalmak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Rüyada dağların arasında kalmak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Rüyada arabaların arasında kalmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada dalgalar arasında kalmak kurulu düzeninin olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments