Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kalem bulmak

Rüyada kurşun kalem bulmak

Rüyada kurşun kalem bulmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalem bulmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada kurşun kalem bulmak maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına inanılır.

Rüyada kurşun kalem satın almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem toplamak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada birinden kurşun kalem almak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem almak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, bilakis malının çoğalacağına inanılır.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işarettir.

Rüyada kurşun kalem yemek şansının artacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments