Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnından kurşunlanmak

Rüyada karnından kurşunlanmak

Rüyada karnından kurşunlanmak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnından kurşunlanmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Rüyada karnında kurşun yarası görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada karnından kurşunlanmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında kurşun görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, bol muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada karnına kurşun yemek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, içine fesat düşeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnından kurşun yemek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kurşun eritmek kurulu düzeni olacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments