Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Uğraşmanız gereken çok sayıda şey olsa da, aslında en çok neye odaklanmanız gerekiyorsa ona odaklanmanızda fayda var.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek üzüntülerin gideceğine, kafasının boşalacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işarettir.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, durumunuzun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, sevinçli haberler geleceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işarettir.

Rüyada kalemle yazı yazmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments