Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kalem vermek

Rüyada kurşun kalem vermek

Rüyada kurşun kalem vermek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, işlerin de yolunda gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına yorulur.

Rüyada kurşun kalem vermek gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda ilerlemek, farklı çevrelere girmek veya farklı konularda etkinizi arttırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kurşun kalem açmak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, güven kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem yemek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem kırmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, şansın kapanacağına işarettir.

Rüyada kurşun kalem görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalem vermek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine yorulur.

Rüyada kurşun kalem satın almak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, uzun sohbetler edeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden kurşun kalem almak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments