Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kurşun kalem görmek

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kurşun kalem gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yeni bir araba satın alınacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun kalem açmak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem toplamak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem almak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun kalem satın almak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments