Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kalem kırmak

Rüyada kurşun kalem kırmak

Rüyada kurşun kalem kırmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem kırmak gördüyseniz:

  • Cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada kurşun kalem kırmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada kurşun kalem almak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem vermek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kurşun kalem almak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mavi kurşun kalem görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem açmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments