Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kurşun kalem almak

Rüyada birinden kurşun kalem almak

Rüyada birinden kurşun kalem almak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, duygularını açığa vuracağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, patlama noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kurşun kalem almak gördüyseniz:

  • Duygusal konulara daha hassas yaklaşmanız veya duygularınızı açıkça ifade etmeniz beklenen çözümleri sağlayabilir veya düzeltilmesi gereken konuların rayına oturmasını hızlandırabilir.

Rüyada kurşun kalem vermek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret eder.

Rüyada kurşun kalem yemek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalet eder.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, borçların kısa sürede kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşun kalem toplamak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak ömrü boyunca mutlu olacağına, günaha gireceğine, kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem açmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına tabir olunur.

Rüyada kurşun kalem almak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments