Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun kalem görmek

Rüyada kurşun kalem görmek

Rüyada kurşun kalem görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kurşun kalem gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Rüyada kurşun kalem görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem açmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem toplamak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem bulmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem satın almak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments