Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek

Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek

Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, patron koltuğuna geçeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı kurşun kalem gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var.

Rüyada kırmızı kurşun kalem görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kurşun kalem yemek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kurşun kalem görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem vermek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine inanılır.

Rüyada kurşun kalem bulmak barış için adım atacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine inanılır.

Rüyada kurşun kalemle yazı yazmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem almak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments