Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun asker görmek

Rüyada kurşun asker görmek

Rüyada kurşun asker görmek şifa ve moral bulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, sorunlarını bitireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, yeni bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşun asker gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Rüyada kurşun asker görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada asker ve kurşun görmek bir ömür olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, refah içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek kurşun görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, duaların kabul olacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına yorulur.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada kalbe kurşun yemek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına inanılır.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulur.

Rüyada kolundan kurşunlanmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun kolye görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, haberler alacağına, hayırlı bir karar verileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments