Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşu kalem görmek

Rüyada kurşu kalem görmek

Rüyada kurşu kalem görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşu kalem gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada kurşu kalem görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine kur yapmak yenilgiye uğramış hissedeceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada kur yapmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kur yapan erkek görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğe kur yapmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, saygınlığının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kureyş duasını görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kalem sürmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments