Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kur yapan erkek görmek

Rüyada kur yapan erkek görmek

Rüyada kur yapan erkek görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işarettir.

Rüyada kur yapan erkek gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yaparak imajınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada bir erkeğe kur yapmak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kur yapan erkek görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kureyş duasını görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Rüyada birine kur yapmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, ön plana çıkacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kurşu kalem görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kur yapmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen erkek görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına inanılır.

Rüyada erkek ayağı görmek arzularının yerine geleceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments