Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kur yapmak

Rüyada kur yapmak

Rüyada kur yapmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kur yapmak gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya bilgili kişilere danışarak doğru yolu bulabilirsiniz.

Rüyada birine kur yapmak uzak bir yola gidileceğine, güzel ameller işleyeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğe kur yapmak çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işarettir.

Rüyada kur yapmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kureyş duasını görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kur yapan erkek görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kurşu kalem görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, durumunuzun iyileşeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada nadas yapmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına rivayet eder.

Rüyada yere kaka yapmak isteklerini yerine getireceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, tabiatı kötü olan kişiye tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments