Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe kur yapmak

Rüyada bir erkeğe kur yapmak

Rüyada bir erkeğe kur yapmak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğe kur yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili temel esasları irdeleyebilirsiniz.

Rüyada bir erkeğe kur yapmak sorunların tatlıya bağlanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına alamet eder.

Rüyada birine kur yapmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kur yapmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, işlerinin toparlanacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kur yapan erkek görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşu kalem görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, mutlu bir evliliğe yorulmaktadır.

Rüyada kureyş duasını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı erkekle banyo yapmak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle yolculuk yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments