Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kur yapmak

Rüyada birine kur yapmak

Rüyada birine kur yapmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, insanların afiyet bulacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalettir.

Rüyada birine kur yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli seçimler yapmak zorunda hissedebilir ya da sert kararlarınız yüzünden suçluluk hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada kur yapmak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe kur yapmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada birine kur yapmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına delalet eder.

Rüyada kur yapan erkek görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kureyş duasını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kurşu kalem görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ümitsizliğe, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada umreye gitme hazırlığı yapmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına işaret eder.

Rüyada akrabayla yolculuk yapmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments