Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kureyş duasını görmek

Rüyada kureyş duasını görmek

Rüyada kureyş duasını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına alamet eder.

Rüyada kureyş duasını gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Rüyada kureyş duasını görmek elinin bolluğa kavuşacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşu kalem görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe kur yapmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kur yapan erkek görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birine kur yapmak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulur.

Rüyada kur yapmak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işarettir.

Rüyada türbe dua etmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birine dua etmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments