Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürk yelek giymek

Rüyada kürk yelek giymek

Rüyada kürk yelek giymek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kürk yelek giymek gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kürk yelek giymek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada kürklü yelek görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına işaret eder.

Rüyada kürk yelek görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, isteklerin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz kürk giymek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürk manto giymek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvan kürkü giymek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada tilki kürkü giymek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments