Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürklü yelek görmek

Rüyada kürklü yelek görmek

Rüyada kürklü yelek görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yol alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürklü yelek gördüyseniz:

  • Stresli durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kürk yelek görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, büyük takdir toplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürklü yelek görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürk yelek giymek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kürk satmak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kürk görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kürklü şapka görmek aniden evlilik kararı alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kürk giymek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments