Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürk manto giymek

Rüyada kürk manto giymek

Rüyada kürk manto giymek maddi olanaklarının artacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, karamsarlığa düşeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürk manto giymek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri somut olarak görmeye ihtiyacınız var.

Rüyada kürklü manto giymek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kürk manto giymek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kürk manto giymek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Rüyada kürk yelek giymek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının mantosunu giymek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına inanılır.

Rüyada deri manto giymek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret eder.

Rüyada kürk giydiğini görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor manto giymek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments