Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki kürkü giymek

Rüyada tilki kürkü giymek

Rüyada tilki kürkü giymek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işarettir.

Rüyada tilki kürkü giymek gördüyseniz:

  • Romantizm önemli bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada tilki kürkü giymek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, korkularının sona ereceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tilki kürkü görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına inanılır.

Rüyada hayvan kürkü giymek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada siyah kürk giymek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kürk giymek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kürk ceket giymek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada birinin kürk giydiğini görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments