Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kürk giymek

Rüyada beyaz kürk giymek

Rüyada beyaz kürk giymek manevi olarak ferahlayacağınıza, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kürk giymek gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla bilgi edinirseniz o kadar rahat ilerleyebilir veya mevcut durumunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada beyaz kürk giymek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kürk giymek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Rüyada hayvan kürkü giymek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kendisi için mal mülk alacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kürk giydiğini görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, imkânsızlıklarının biteceğine işarettir.

Rüyada kürk giydiğini görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kürk giymek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına inanılır.

Rüyada birinin kürk giydiğini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, borçlanacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada siyah kürk giymek hayatının aksiliklerle geçeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments