Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan kürkü giymek

Rüyada hayvan kürkü giymek

Rüyada hayvan kürkü giymek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan kürkü giymek gördüyseniz:

  • İş yaşamınız, aşk hayatınız ya da evinizle ilgili konu ya da şartlar hakkında bazı pazarlıklar veya uzlaşılması gereken noktalar söz konusu olabilir.

Rüyada hayvan kürkü giymek şansının her zaman yaver gideceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kürk yelek giymek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına delalettir.

Rüyada birinin kürk giydiğini görmek müjdeli bir haber alacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına işaret eder.

Rüyada siyah kürk giymek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kürk ceket giymek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kürk giymek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine inanılır.

Rüyada siyah kürk manto giymek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kürk giydiğini görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments