Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürk yelek görmek

Rüyada kürk yelek görmek

Rüyada kürk yelek görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayallerinin söneceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, kendisini yıpratacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kürk yelek gördüyseniz:

  • Rahatsız edici bazı şeyleri veya ufak tefek problemleri görmezden gelmeniz problemlerin yok olmasını ya da uzaklaşmasını değil, daha da büyümesine neden olabilir.

Rüyada kürklü yelek görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada kürk yelek giymek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada kürk yelek görmek karlı ortaklıklara gireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada leopar desenli kürk görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kürk giymek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kürk giymek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada kürk görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada kürk ceket görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments