Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek yanlış kişilere denk geleceğine, hayat boyu desteği olacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, hayattan her istediğini alacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kürk giydiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı, beklentilerinizi veya planlarınızı paylaşarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada kürk manto giymek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan kürkü giymek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kürk giymek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kürk giymek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah kürk manto giymek zevki sefa içinde olacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürk ceket giymek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki kürkü giymek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, her daim temkinli olacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments