Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kürk giymek

Rüyada kırmızı kürk giymek

Rüyada kırmızı kürk giymek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, gözyaşının dineceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kürk giymek gördüyseniz:

  • Sosyal etkinler içinde son derece başarılısınız.

Rüyada kırmızı kürk giymek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı kürk görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada siyah kürk giydiğini görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kürk giydiğini görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki kürkü giymek büyük bir ortaklığa gireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına inanılır.

Rüyada siyah kürk giymek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada vizon kürk giymek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada kürklü manto giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments