Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kürk giydiğini görmek

Rüyada siyah kürk giydiğini görmek

Rüyada siyah kürk giydiğini görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, ticarete atılacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kürk giydiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak ilginç çözüm veya fikirler geliştirebilirsiniz.

Rüyada siyah kürk manto giymek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada siyah kürk giymek para kazanmaya başlayacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet eder.

Rüyada siyah kürk giydiğini görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, parasız günler geçireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah kürk görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kürklü manto giymek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kürk giymek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kısmetlerinin artacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürk ceket giymek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, bunun da geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz kürk giymek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments