Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürk ceket görmek

Rüyada kürk ceket görmek

Rüyada kürk ceket görmek sıkıntıların biteceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürk ceket gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada kürk ceket giymek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürk ceket görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, karlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, dinden çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kürk giymek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada kürklü çizme görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına yorulur.

Rüyada beyaz kürk giymek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kürkü görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada samur kürk görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments