Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürk giydiğini görmek

Rüyada kürk giydiğini görmek

Rüyada kürk giydiğini görmek bolluk içinde yaşamaya, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hikmet sahibi olacağına, zor bir işe girileceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürk giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz.

Rüyada vizon kürk giymek yaşamının daha güzel hale geleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tilki kürkü giymek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kürklü manto giymek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, sorumlu tutacağına işarettir.

Rüyada kürk manto giymek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kürk giymek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada hayvan kürkü giymek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada siyah kürk giymek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kederlerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments