Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olup vurulduğunu görmek

Rüyada asker olup vurulduğunu görmek

Rüyada asker olup vurulduğunu görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalettir.

Rüyada asker olup vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar.

Rüyada asker tarafından vurulmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işarettir.

Rüyada asker vurulduğunu görmek haksızlıklara uğranılacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada askerde vurulmak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada asker olarak vurulmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada asker vurulmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olup vurulduğunu görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerler tarafından vurulmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerde vurulduğunu görmek bazı sorunların başgöstereceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments