Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde vurulduğunu görmek

Rüyada askerde vurulduğunu görmek

Rüyada askerde vurulduğunu görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, rahata erileceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına tabir olunur.

Rüyada askerde vurulduğunu gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Rüyada askerde vurulmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işaret eder.

Rüyada asker vurulmak kişinin içinin daralacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker olarak vurulmak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada asker vurulduğunu görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalettir.

Rüyada asker olup vurulmak kötü durumlara düşeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olup vurulduğunu görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker tarafından vurulmak karamsarlığa düşeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada asker tarafından vurulduğunu görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments