Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker vurulduğunu görmek

Rüyada asker vurulduğunu görmek

Rüyada asker vurulduğunu görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada asker vurulduğunu gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Rüyada asker vurulduğunu görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına inanılır.

Rüyada asker vurulmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına yorulur.

Rüyada asker tarafından vurulmak farklı sosyal ortamlara gireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker olmak ve vurulmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, zorlukların giderileceğine delalet eder.

Rüyada asker olup vurulmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, canının kıymetini bileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada asker olup vurulduğunu görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada askerde vurulmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada asker tarafından vurulduğunu görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments