Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde vurulmak

Rüyada askerde vurulmak

Rüyada askerde vurulmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, günaha gireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, iflas edeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada askerde vurulmak gördüyseniz:

  • İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir.

Rüyada asker tarafından vurulmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olarak vurulmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, gözyaşlarının dineceğine inanılır.

Rüyada asker tarafından vurulduğunu görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sorunlarının son bulacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker olup vurulduğunu görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yeni siparişler alacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada asker vurulduğunu görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker olmak ve vurulmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerde vurulmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine işaret eder.

Rüyada asker olup vurulmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments