Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker vurulmak

Rüyada asker vurulmak

Rüyada asker vurulmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, geçimin kolaylaşacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına delalettir.

Rüyada asker vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuz veya yaratıcılığınız yüksek olabilir.

Rüyada asker tarafından vurulduğunu görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalettir.

Rüyada askerler tarafından vurulmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker tarafından vurulmak görme ve alma şansına sahip olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker olup vurulmak sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada asker olup vurulduğunu görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Rüyada asker vurulduğunu görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada askerde vurulmak canla başla çalışacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker vurulmak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kendisini geliştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments