Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olarak vurulmak

Rüyada asker olarak vurulmak

Rüyada asker olarak vurulmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, kendisini eve kapatacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hastalıkların iyileşeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada asker olarak vurulmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda eğerlendirebilirsiniz.

Rüyada asker tarafından vurulmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker olup vurulduğunu görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker olup vurulmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker olarak vurulmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına inanılır.

Rüyada asker vurulduğunu görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, neşe içinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulur.

Rüyada asker vurulmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada asker olmak ve vurulmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerde vurulduğunu görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments